ZRNO PEKARSKI PROIZVODI

Kruh, pecivo, slastice, sendviči i salate – svi proizvodi Zrno eko pekare dijele iste kriterije: izbor isključivo ekoloških sirovina, recepture bez namirnica životinjskog porijekla te proizvodnja u malim serijama na najstarijem hrvatskom ekološkom imanju. Stvorene s ljubavlju i ručnim radom, Zrno pekarske proizvode pronađite u bio&bio trgovinama!

U svim našim pekarskim pogonima koristimo isključivo ekološke sirovine koje nam garantiraju kvalitetu, nutritivnu vrijednost i bogatstvo okusa. Uz posebnu pažnju pri izboru cjelovitih sastojaka bez namirnica životinjskog porijekla, to znači da su svi naši proizvodi slobodni od različitih aditiva i konzervansa koji se koriste u tipičnim pekarskim proizvodima. Također, raznolikost proizvodnje na Zrno eko imanju nam omogućuje korištenje vlastitih žitarica, mahunarki, povrća i voća koji u različitim oblicima čine osnovu Zrno pekarstva. Naši pekarski timovi svakodnevno kombiniraju vrhunske sastojke s jedinstvenim proizvodnim metodama koje naglašavaju majstorski pristup i brižnost pri izradi svakog proizvoda.

mlin-6307.jpg
bg_1.png
kruh.jpg

KRUH I PECIVO

Vlastita voda iz arteškog bunara, brašno od žitarica s polja imanja i kiselo tijesto čuvano desetljećima kombiniraju se ručnim radom u 14 vrsta kruha i peciva za svaku prigodu i namjenu. Najpopularnije vrste poput Kayu kruha sa smeđom rižom i Piraž kruha od pira i raži čine svakodnevnu osnovu, dok specijaliteti poput Tahini kruha sa sezamom i mediteranske Ciabatte, upotpunjuju potrebu za jedinstvenim okusima. U kategoriji za sebe je i naš Bezglutenski kruh – jedini ekološki bezglutenski kruh od kiselog tijesta na tržištu!

Saznajte više

psenica_left.png
slastice.jpg

SLASTICE

Bogatu slastičarsku ponudu od 27 proizvoda čine savijače, pite, torte, tartovi, muffini, sconesi, keksi i brownieji. Od slane užine do slatkog zalogaja, svaki proizvod ima svoj trenutak i prigodu dok ih sve povezuje izbor isključivo ekoloških sirovina i brižna ručna izrada. Ručno rastezanje tijesta i priprema nadjeva čine teksture naših slastica jedinstvenima dok izbor prirodnih zaslađivača poput agavinog i javorovog sirupa ili rižinog i ječmenog slada, omogućava cjeloviti i zdraviji užitak u slatkom.

Saznajte više

bg_1.png
salate.jpg

Sendviči i Salate

Kruh iz vlastite pekare, povrće s vlastitih polja te tofu i seitan proizvedeni na imanju i obogaćeni svježim umacima i namazima spajaju svoje mirise i okuse u pretvorbi u Zrno sendviče i salate. Na taj način objedinjuju sve posebnosti prethodnih koraka proizvodnje kako bi stvorili užinu ili lagani obrok potpuno jedinstvene kvalitete. Kayu sendvič s pohanim seitanom i salata od tempeha pružaju zasitan i snažan obrok, dok bezglutenska salata od quinoe i Kayu sendvič od humusa omogućuju brzu zakusku bez osjećaja težine.

Saznajte Više

brasno_ikona.png

52

Pekarska proizvoda

kruh_ikona.png

14

Kruha i peciva

mufin_ikona.png

27

Slastica

sendvic_ikona.png

11

Sendviča i salata