Najstarije hrvatsko ekološko imanje

Posjeti Zrno Eko Imanje!

Iskoristite jedinstvenu priliku i upoznajte sebe i svoju obitelj sa Zrno eko imanjem i osnovnim načelima ekološke poljoprivrede. Provedite ugodan dan u šetnji na čistoj zemlji i svježem zraku i uživajte u u ekološkom, cjelovitom, veganskom i mirisnom ručku. Nakon toga, priuštite si ekološko voće i povrće po povoljnim cijenama. Za dodatne informacije i termine posjetite web stranice Makronove.

 

Partner:

S tradicijom od 1988. godine

Zrno eko imanje je prvo u Hrvatskoj 1995. dobilo EKO-OSKAR za zaštitu okoliša u poljoprivredi i šumarstvu. Od 2002. godine imanje je u sustavu kontrole prema hrvatskom Zakonu o ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji. Upisano je u Upisnik eko-proizvođača pod rednim brojem 40 i ima potvrdnicu za svoje proizvode. Na 20 ha površina uzgajamo sve žitarice, voće, povrće te ostale poljoprivredne eko-kulture koje se  koriste kao sirovine za pripremu svježeg programa vlastitih proizvoda.

Dođi u Zrno bio bistro!

Zrno bio bistro u svojim jelima nudi ekološke namirnice dostavljene svakog jutra direktno s prvog hrvatskog eko imanja Zrno. Netom ubrano povrće, svježe napravljeni tofu i seitan te topli beskvasni kruh iz naše pekare, dolaze u kuhinju bistroa da bi pronašli svoje mjesto u jelima koje vi odaberete. Pri tome, uz iskustvo i vještinu predanih kuhara, posebnu pažnju posvećujemo spravljanju jela koja njeguju kriterije makrobiotike u skladu s veganskim načelima.

Posjetite Zrno Bio Bistro u Zagrebu!

© 2015 Zrno Eko Imanje. Sva prava pridržana - Bio-zrno d.o.o. OIB - 37566264102